Wand.education la GESS Dubai 2017

După lansarea de anul trecut din cadrul târgului educațional GESS Dubai, o versiune actualizată a platformei Wand.education este prezentată la ediția din 2017 a expoziției din Emiratele Arabe Unite.

Vizitatorii GESS din acest an pot testa aplicația Wand.education la standul Software Innovative Vision LLC (http://www.gessdubai.com/software-innovation-vision), reprezentanța SIVECO România din Emiratele Arabe Unite.

Lansată la sfârșitul anului trecut, Wand.education este o aplicație inovativă dezvoltată cu scopul de a îmbunătăți calitatea procesului de predare și deopotrivă de învățare. Platforma de creare a conținutului educațional le permite profesorilor să creeze ușor și rapid lecții digitale interactive, să le livreze pe orice device, tabletă sau desktop, și să monitorizeze performanța elevilor.

La GESS, între 14 și 16 martie 2017, la standul G45 vizitatorii au parte de experiențe hands-on, de demonstrații live și pot crea ei înșiși lecții dinamice utilizând șabloanele de creare de conținut existente în aplicație, precum galerii, etichete, flashcard-uri etc.

Versiunea upgradată a editorului de lecții include o bibliotecă extinsă de ilustrații, animații, fișiere audio, video și 3D. În plus, Wand.education le oferă profesorilor posibilitatea să monitorizeze progresul elevilor prin intermediul rapoartelor individuale sau agregate, oferindu-le date acționabile.

Abonamentul Wand Inspire le permite utilizatorilor să creeze, să distribuie sau să folosească, într-un mod extrem de simplu, lecții interactive, să-și gestioneze propriul spațiu de lucru, să acceseze rapoarte avansate și să beneficieze de suport tehnic.

Sunt disponibile, de asemenea, abonamente de tip școală, care oferă inclusiv rolul de administrator al platformei la nivel de instituție școlară. Folosind Wand.education, școlile vor putea, în timp, să dezvolte biblioteci tot mai extinse de conținut educațional adaptat diverselor progame naționale, conținut care poate fi preluat cu ușurință și refolosit ulterior.

În același timp, un abonament Wand Create gratuit le oferă profesorilor acces la un spațiu de depozitare de 512 Mb, 15+ activități de învățare, grupuri de studenți, bibliotecă multimedia și statistici.

Versiunea actualizată a Wand.education este oferită în limbile română, engleză și arabă, iar noi adaptări lingvistice sunt prevăzute pentru anii următori. Soluția Wand.education a fost deja pilotată și adoptată în școli din Marea Britanie, Malta și România.

Pe perioada târgului, la standul companiei, vor fi prezentate și alte soluții educaționale dezvoltate de SIVECO pentru școli. Aplicațiile de ultimă generație de tipul Realitate Virtuală și Augmentată sau Laboratoarele Virtuale de știință îi ajută pe elevi să înțeleagă noțiuni complexe și să își dezvolte semnificativ inteligența spațială, fiind un prim pas spre învățarea imersivă.

SIVECO este de mulți ani o prezență activă în regiunea Orientului Mijlociu, iar toate proiectele de eLearning implementate în zonă, de la conținut educațional 3D și Realitate Augmentată și până la aplicații software pentru dispozitive mobile, toate au fost adaptate cerințelor pieței educaționale locale.

Acesta este al zecelea an în care compania participă la târgul GESS Dubai cu cele mai noi soluții eLearning dezvoltate de experții SIVECO.

Despre Wand.education

Wand.education este o platformă de creare de conținut care le permite profesorilor să creeze lecții interactive mai ușor. Folosind Wand.education, profesorii pot să creeze nu numai prezentări atractive incluzând galerii, etichete, hot-spot, cuvinte încrucișate, dar și evaluări și jocuri de învățare.

Mai mult de 15 activități de învățare sunt deja disponibile în Wand.education, toate dezvoltate pentru crearea unei experiențe de învățare simple și curate. De asemenea, librărie multimedia a aplicației este disponibilă și este în permanență completată cu noi resurse.

Profesorii pot livra lecții elevilor acționând un singur buton și pot monitoriza progesul acestora vizualizând rapoarte individuale agregate.

Wand.education este o aplicație bazată pe web, care funcționează pe orice sistem de operare sau platformă. Toate lecțiile se află într-un singur loc și sunt oricând accesibile.
https://wand.education
Wand.education este o marcă înregistrată a SIVECO Belgium Sprl

Despre SIVECO România
SIVECO România dezvoltă și exportă soluții IT și proiecte de consultanță cu valoare adăugată ridicată către țări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și spațiul Comunității Statelor Independente.

Organizație reconstruită pe model european, cu centre de competență unice și specialiști competitivi la nivel internațional, SIVECO România este singura firmă românească de software care furnizează servicii informatice direct către organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat în execuția de proiecte informatice complexe și de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice. În ultimii ani, portofoliul de produse și servicii al companiei a fost completat cu noi soluții inovative, adaptate actualului model de business al organizației, vizând extinderea către noi piețe și categorii de beneficiari.

De-a lungul celor 25 de ani de existență, compania a fost recompensată cu peste 200 de premii interne și internaționale.

Mai multe informații despre companie și produsele sale puteți obține vizitând www.siveco.ro și www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Be the first to comment on "Wand.education la GESS Dubai 2017"

Leave a comment