Workshop Business without Corruption

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), alături de General Dynamics, General Dynamics European Land Systems — Mowag și TRACE International, organizează cel mai complex workshop dedicat bunelor practici anticorupție din SUA, ajustate la nevoile comunității de afaceri din România — Business without Corruption. Evenimentul va avea loc pe 7 și 8 martie 2017, la CCIR Business Center, cu sprijinul Ambasadei SUA în România.

Reprezentanți ai comunității de afaceri și experți din domeniul anticorupție vor prezenta cele mai eficiente modalități de a preveni și combate corupția.
Antreprenori din industrie și servicii își vor împărtăși experiențele, alături de presedintele Camerei de Comert si Industrie a României, Mihai Daraban, si de reprezentanti ai General Dynamics, General Dynamics European Land Systems — Mowag si TRACE International, organizatii americane specializate în acest domeniu.

Percepția generală privind persistența fenomenului corupției reprezintă o piedică serioasă în ceea ce privește atragerea investițiilor străine, în punerea bazelor unor companii cu participație mixtă sau în încheierea unor acorduri internaționale cu companii din alte țări. Totodată, practicile corupte de la nivelul companiilor conduc la condiții de concurență neloială, ceea ce afectează dezvoltarea generală a mediului de afaceri din România.
Printre subiectele care vor fi puse în dezbatere se numără: standardul și reglementările internaționale, cultura de conformitate corporativă, utilizarea părților terțe și procesul de due diligence, provocările comune privind conformitatea, training și comunicare în domeniu.


Biroul Comunicare Publică
Tel. 0374474373; 0213190085; 0374474375; fax: 0213190156; e-mail: bcp@ccir.ro

Be the first to comment on "Workshop Business without Corruption"

Leave a comment