Xerox își va mări numărul angajaților din Iași, România, într-o nouă locație din cadrul Moldova Business Center

Xerox va reloca unul dintre cele mai importante centre europene — Global Business Service Center-ul din Iași, România în clădirea Moldova Business Center situată în zona centrală a Iașiului. Mutarea îi va permite companiei Xerox să își mărească numărul angajaților din Iași la aproape 300.

‘Spațiul din Moldova Business Center ne va permite să ne extindem echipele din Iași și să atragem cei mai valoroși angajați datorită locației centrale și a facilităților disponibile,’ a declarat Anca Rotariu, Director Regional EMEA, Global Business Service Centers, Xerox.
‘Echipa noastră din Iași a jucat un rol important in dezvoltarea Xerox la nivel global încă din 2013.’

Grupul Xerox se va muta într-un spațiu de 2.227 metri pătrați, care a fost amenajat în conformitate cu nevoile firmei, la sfârșitul lunii septembrie.

Xerox va continua angajările pentru sediul din Iași iar noii angajați vor oferi suport pentru departamentele de Operațiuni Internaționale (International Operations), Excelență Comercială (Commercial Excellence), Resurse Umane (Human Resources), Finanțe (Finance) și Delivery. Există roluri noi atât pentru persoane cu pregătire tehnică cât și în alte domenii. Stăpânirea limbii engleze este obligatorie, iar Xerox urmărește să atragă vorbitori de franceză, germană, spaniolă și italiană.

Despre Xerox

Corporația Xerox este un lider în tehnologie cu o cifra de afaceri de 11 miliarde de dolari americani, un lider inovator al modului în care lumea comunică și lucrează. Expertiza noastră este mai importantă ca niciodată, toți clienții având ca scop creșterea productivității, maximizarea profitabilității și creșterea satisfacției clienților. Noi oferim servicii întreprinderilor mici și mijlocii, marilor companii, sectorului public, furnizorilor de servicii grafice și partenerilor noștri care le asigură suportul necesar.

Noi înțelegem valorile profesionale — în toate formele pe care le pot lua acestea. Am evoluat odată cu industria de la tradiționala hârtie la lumea complexă a digitalului. Fix și mobil. Personal și social. În fiecare zi, în întreaga lume — în peste 160 de țări — tehnologia noastră, sistemul nostru software și angajații noștri navighează cu succes aceste intersecții. Automatizăm, personalizăm, compilăm, analizăm și securizăm informația pentru a ne menține clienții într-un ritm de dezvoltare dinamic. Pentru mai multe informații vizitați: www.xerox.com.

Contacte media:

Anca Rotariu — Xerox Shared Services — anca.rotariu@xerox.com
Andrei Irimia — Moldova Center — andrei.irimia@moldovacenter.ro

Notă:

Pentru a afla noutăți despre Xerox, vizitați https://www.news.xerox.com. Pentru comentarii, perspective asupra industriei și puncte de vedere vizitați
http://twitter.com/xerox, http://www.linkedin.com/company/xerox, http://connect.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp,

http://www.youtube.com/XeroxCorp

Xerox și Xerox and Design sunt mărci înregistrate Xerox în Statele Unite și/sau alte țări.

Be the first to comment on "Xerox își va mări numărul angajaților din Iași, România, într-o nouă locație din cadrul Moldova Business Center"

Leave a comment