Zipper: Automatizarea proceselor zilnice inseamna evolutia oricarei afaceri

Anul acesta am avut placerea sa ne alaturam, in calitate de partener, celui mai amplu eveniment business dedicat solutiilor de IT & Digital, IMWorld 2017.

Am considerat important sa facem cunoscut companiilor optiunile pe care le au la dispozitie in ceea ce priveste automatizarea si eficientizarea fluxurilor de date si documente.

Am prezentat solutii care au ca scop diminuarea nevoii de manipulare manuala a documentelor si eficietizarea costurilor organizatiei prin reducerea timpului de procesare al documentelor cu peste 50%, prin cresterea eficientei personalului cu pana la 30% si prin cresterea si asigurarea acuratetei datelor extrase din documente.
In concret, au fost prezentate demo-uri pentru: Automatizarea facturilor,
Automatizarea documentelor colaterale, Automatizare contractelor, Automatizarea transmiterii politelor de asigurari, Managementul documentelor, Registratura electronica si Digitalizarea arhivei.

Despre participarea la IMWorld, directorul de vanzari al Zipper Romania, Florin BOBOC afirma ca: ‘Zipper aduce lumina in tot ce inseamna digitizare si automatizare pentru ca suntem in locul in care putem sa oferim partenerilor nostri o parte din povestile noastre de succes, despre cum am optimizat si am dus digitalul la culmile care se doresc a fi, adica de a genera trasabilitate, economie si de a livra un nivel de acuratete al bazelor de date de peste 99% dupa validare, ceea ce pana acum se putea face cu investitii majore materiale, umane si de timp.’


In cadrul IMWorld am expus statia de lucru EnterpriseScan by OPEX, aratand prin demonstratiile live cum se pot imbina scanarea inovatoare de tip ‘drop feed’ cu performanta unui scaner de productie, de mare viteza. Vizitatorii standului nostru, reprezentanti ai companiilor din diferite domenii de activitate precum sanatate, asigurari, audit si consultanta, financiar-bancar, auto, utilitati si guvernamental, au fost martorii transformarii digitale a unui numar impresionant si variat de documente, cum ar fi: facturi, dosare de credit, polite de asigurari, contracte, etc, intr-un timp record. Tehnologia de ultima generatie fac posibile automatizarea fluxurilor de lucru si cresterea acuratatii informatiilor.

‘Schimbarea rapida si continua a mediului de business aduce cu sine nevoi noi pentru toate companiile, nevoi generate de provocari comune precum: Managementul riscului, Data quality control, Mobile world, Smart communication, Securitate si, nu in ultimul rand, managementul costurilor.Impreuna cu partenerii nostri cautam permanent raspunsuri. Aceasta este prioritatea noastra. Ceea ce am propus la IMWorld a vizat automatizarea fluxurilor, solutii personalizate pentru document management si utilizarea mai eficienta a resurselor umane’, spune Doru VIJIIANU, directorul general al Zipper Romania.

Ne-am bucurat de un interes crescut pentru demonstratiile live si am apreciat disponibilitatea oamenilor de afaceri de a discuta cu consultantii nostri si de a afla cum solutiile prezentate pot veni in intampinarea provocarilor actuale ale organizatiilor pe care le reprezinta. Acestea au reconfirmat dorinta companiilor, indiferent de dimensiunea lor, de a se indrepta spre automatizare, motiv pentru care ne-am propus sa continuam discutiile cu reprezentatii acestora si dupa eveniment, pentru a le afla nevoile de business din zona gestionarii documentelor.

Dorim sa ii asiguram pe toti invitatii Zipper si reprezentantii companiilor care au ajuns la IMWorld ca atentia noastra va continua sa fie indreptata spre integrarea si implementarea solutiilor software de automatizare in scopul eficientizarii proceselor, cresterii productivitatii personalului si obtinerii unei vederi globale asupra tuturor departamentelor si liniilor de business.

Am pregatit o selectie de fotografii din cadrul evenimentului pe care le puteti accesa in link-ul de mai jos:Galerie foto Zipper Romania @ Internet & Mobile World

Despre Zipper Romania
Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezența în 5 țari din Sud-Estul Europei. Cu doua centre de procesare în Romania și unul în Moldova, la Chișinau, acopera nevoile companiilor de a-și optimiza și consolida fluxurile de date și documente, oferind soluții și servicii de procesare a datelor și a documentelor recepționate, vehiculate sau expediate dintr-o companie.

Soluțiile asigura suport solid pentru reducerea costurilor și a timpului de procesare a fluxurilor de date și documente prin cinci linii de business Zipper Flow, Zipper Docs, Zipper Archive, Zipper Secure și Zipper Direct, respectiv 14 soluții și servicii.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati ezipper.ro

Informatii suplimentare:
Anton VOICU — Communication & Lead Performance Manager
Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3
T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro

Be the first to comment on "Zipper: Automatizarea proceselor zilnice inseamna evolutia oricarei afaceri"

Leave a comment