Despre plasa sudata gasesti informatii complete aici

plasa sudata
plasa sudata

Materialul de constructii folosit de specialisti in diferite proiecte, cunoscut sub numele de plasa, este poate unul dintre cele mai folosite materiale metalice de pe piata in constructiile de orice tip pe care acestia la fac.

Plasa sudata este un material de constructii popular utilizat in special pentru realizarea de structuri rezistente in timp si in general se utilizeaza in combinatie cu cimentul, iar impreuna cele doua realizeaza o suprafata cu durabilitate si flexibilitate ridicate.

Cum se transporta si depoziteaza corespunzator aceasta plasa sudata?

Este foarte important ca in timpul transportului plasa sudata sa nu sufere deformari sau sa se degradeze de la depozit la santier. Astfel, plasa sudata trebuie asezata cu mare grija in transportor si apoi descarcata cu aceeasi grija in santier sau in depozit pentru a putea fi folosita la capacitatea ei maxima.
plasa sudata
Este recomandat ca depozitarea sa se faca cat mai aproape de locul unde plasa sudata va fi folosita pentru a reduce la minimum numarul de manipulari. Asezarea plasei sudate trebuie sa se faca pe orizontala, iar asezarea ei pe verticala se face doar cand aceasta este singura solutie.

De asemenea, pentru a evita coroziunea si murdarirea plasa sudata, aceasta nu trebuie depozitata direct pe pamant, ci pe o suprafata betonata sau pe paleti din lemn.

Plasa este un material rezistent si durabil, dar trebuie sa fiti atenti la aceste aspecte!

Avand in vedere faptul ca este un material utilizat cu precadere in domeniul de constructii, plasa sudata are o structura rigida si rezistenta, care poate prezenta mici neconformitati in urma procesului de productie, dar care nu o fac sa fie inutilizabila.

Este important de stiut ca nu toate aceste mici defecte de genul acesta sunt insa permise pe suprafata materialului astfel incat utilizarea sa sau rezistenta sa nu fie afectate.

In cazul in care zonele de imbinare ale firelor metalice nu sunt sudate in mod corect si incomplet pe alocuri, acest lucru nu este o problema grava, cu conditia ca acest aceste probleme sa constituie un procent de sub 3% din numarul total al imbinarilor ce se regasesc pe o plasa sudata.

De asemenea, daca imbinarile se afla insa pe margine, atunci procentul acestora creste pana la 10%, deoarece mariginile nu sunt supuse unor presiuni la fel de ridicata ca si partea centrala.

Be the first to comment on "Despre plasa sudata gasesti informatii complete aici"

Leave a comment