„Puterea nemarginita” a potentialului uman

Dacă ar fi să-ți faci cel mai frumos cadou pentru sărbători ai putea alege o singură carte: „Putere nemărginită”. Editura ACT și Politon îți oferă posibilitatea să o cumperi în format audiobook sau carte tipărită, cu o prefață în limba română scrisă de Andy Szekely, creatorul școlii de dezvoltare personală Bootcamp University.

 

Nimic nu se compară cu a învăța de la cei care au reușit efectiv, iar Tony Robbins este cel mai bun exemplu: și-a construit pas cu pas o carieră de talie mondială care a mers tot timpul în sus: de la un apartament tip garsonieră în Venice California, la proprietar de insulă și avion particular; de la seminarii cu zeci de oameni, la seminarii cu sute, apoi cu mii, apoi cu zeci de mii; de la antreprenorul fondator al companiei Robbins Research International, la proprietar a 32 de companii cu cifră de afaceri de 6 miliarde de dolari.

Există un numitor comun al realizărilor lui Robbins, așa cum îl subliniază și Andy Szekely, și anume: „Problema nu e niciodată lipsa de resurse, ci lipsa capacității de a a activa resursele.”

 

La aproape 3 decenii de la publicare, această carte rămâne la fel de actuală și utilă. Tehnicile prezentate oferă idei, metode și instrumente pentru a-ți crea propria strategie de activare a resurselor care zac în interiorul tău.

 

Dacă alegi să citești această carte sau să asculți varianta audio vei fi perfect echipat pentru a moșteni lumea viitorului. În plus, vei descoperi că îți poți transforma rapid cele mai îndrăznețe visuri în realitate.

 

Ți-a fost teamă mereu de vorbitul în public? Nu ai destul curaj pentru a aborda o domnișoară drăguță? Ai o echipă de angajați pe care nu știi cum să o faci productivă? Suferi de depresie și încă nu ai găsit specialistul potrivit care să te vindece?

 

Pentru oricare dintre domeniile vieții tale găsești o strategie eficientă în cartea lui Tony Robbins: „Puterea este un cuvânt care provoacă emoție. Reacțiile oamenilor la auzul acestui cuvânt variază. Pentru mine, puterea supremă înseamnă abilitatea de a obține rezultatele pe care le dorești cel mai mult și, pe parcurs, de a crea valoare pentru alții. Puterea înseamnă abilitatea de a-ți schimba viața, de a-ți configura percepțiile, de a face ca lucrurile să funcționeze în favoarea ta și nu împotriva ta. Adevărata putere este împărtășită, nu impusă. Este abilitatea de a defini nevoile umane și a le satisface – atât nevoile tale, cât și ale celor la care ții. Este abilitatea de a orienta propriul regat – propriile tale procese mentale, propriul tău comportament – astfel încât să obții rezultatele precise pe care le dorești”.

 

Iar Editura ACT și Politon îți dă acum accesul la „Puterea nemărginită”, indiferent dacă preferi să o citești sau să o asculți. Fă-ți un cadou și transformă-ți viața!

Be the first to comment on "„Puterea nemarginita” a potentialului uman"

Leave a comment