SCALA ASSISTANCE anunță rezultatele unui parteneriat de succes cu PayPoint România, în beneficiul a milioane de români

SCALA ASSISTANCE, singura companie din România ce are ca principal obiect de activitate emiterea și distribuția de roviniete pentru utilizarea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi în România anunță rezultatele evoluției parteneriatului cu compania PayPoint, pentru anul care tocmai s-a încheiat.

Este vorba de o creștere evidentă atât a tranzacțiilor (cu 90 % mai multe tranzacții de încasare contravaloare rovinietă decât în anul precedent prin rețeaua de magazine PayPoint) precum și a nivelului de conștientizare cu privire la posibilitatea de plata a taxei de drum prin intermediul rețelei extinse de distribuție.

Parteneriatul cu compania PayPoint datează înca din anul 2014, atunci când Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor și gestionarea taxei de drum — a început colaborarea cu PayPoint România — principalul operator de plăți în numerar și încarcare electronică prin puncte de retail. PayPoint a oferit astfel în premieră consumatorilor români posibilitatea de a achita contravaloarea rovinietei prin terminalele sale. Evoluția parteneriatului a venit ca un pas firesc în eforturile comune de a pune la dispoziția românilor servicii de calitate și care să acopere și zonele țării care nu beneficiază de alte canale tradiționale de plată.

Plata taxei de drum se realizează extrem de simplu: clienții trebuie să se prezinte într-un magazin partener PayPoint unde este disponibil acest serviciu și să ofere detaliile necesare emiterii rovinietei. Operațiunea este sigură și rapidă; vânzatorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea rovinietei în numerar, primind la finalul tranzacției un bon de plată ce conține toate detaliile tranzacției (data plății, suma achitată, locația, furnizorul, seria rovinietei).

Evoluția mentalităților în acest sens este deosebit de încurajatoare, având în vedere ca serviciul oferit începe să contribuie la simplificarea vieții românilor, reprezintă deja un serviciu de un real ajutor și este disponibil acum în peste 10.000 de magazine partenere.

‘Ne bucură rezultatele parteneriatului cu PayPoint Romania dar mai ales faptul că rețeaua noastră de distribuție este tot mai utilizată și acoperă nevoile a milioane de români, din orice colț al țării. Răsplata noastră cea mai mare o reprezintă satisfacția clienților noștri” a declarat Dan Cobeanu — fondator Scala Assistance.

‘Scala Assistance este constant preocupată de dezvoltarea serviciilor oferite încercând astfel să răspundă unor criterii de calitate și profesionalism cât mai ridicate iar, prin parteneriatul cu PayPoint România, aceste lucruri au fost posibile, fapt certificat de români prin rezultatele obținute’, a declarat Dan Ciceu — fondator Scala Assistance.

‘La momentul lansării acestui serviciu în rețeaua PayPoint aduceam o inovație în mediul de retail, iar acum ne bucură să observăm că oamenii găsesc firească achiziția rovinietei din magazinele partenerilor noștri. Căutăm mereu sa ușurăm viețile românilor, punându-le la dispoziție o metodă de plată sigură, facilă, comodă, pentru cât mai multe servicii. Suntem mândri de evoluția acestui parteneriat și de rezultatele înregistrate pâna acum și suntem convinși că în viitor si mai mulți români îsi vor lua rovinieta de la magazinul lor PayPoint’, a declarat și Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Scala Assistance beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzari retail și corporate și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile consumatorilor săi. Actualmente, compania operează peste 10.000 de puncte autorizate de vânzare a rovinietelor cu o prezență activă în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Scala Assistance a introdus în România conceptul de vânzare online a rovinietelor în anul 2007, prin dezvoltarea site-ului roviniete.ro.

PayPoint este principalul operator de încasare plăți, încarcare electronică și transfer de bani în puncte comerciale. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansata, pentru serviciile puse la dispoziție consumatorilor și pentru poziția de lider în colectarea de plăți efectuate prin intermediul rețelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.

Mai multe informații despre Scala Assistance sunt disponibile pe site-ul:http://www.scalaholding.ro;

Contact: Scala Assistance SRL ROMÂNIA

Telefon:(004) 0732.773.773

Telefon:(004) 0371.052.082

Be the first to comment on "SCALA ASSISTANCE anunță rezultatele unui parteneriat de succes cu PayPoint România, în beneficiul a milioane de români"

Leave a comment